Beiratkozás

Itt minden információt megtalál a tanfolyamok díjáról, a beiratkozás folyamatáról. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége! 

Az ESB-élmény

Az English School of Budapest nem csak egy délutáni iskola. Annál sokkal több! A gyerekek játszva tanulnak angolul, miközben egy sor gyakrorlatias témával ismerkednek, hála egyedi megközelítésünknek és tananyagunknak.

Amennyiben szeretnék gyermeküket beíratni iskolánkba, várjuk családjukat egy személyes találkozóra oktatási vezetőnkkel, melynek során:

Megismerkedhetnek iskolánkkal, annak tanulási környezetével és oktatási programjaival.

Információkat szerezhetnek az osztálytermekben alkalmazott módszertanról,tanárainkról és iskolai rendezvényeinkről.

Megmutatjuk Önöknek egyedi tanulói oldalunk és online olvasó programjaink használatát, illetve tanulói naplónkat, a logbook-ot, melyben diákjaink saját tanulmányaikat követik nyomon.

Lehetőségük van kérdéseket feltenni, és megosztani gyermekük oktatására vonatkozó céljaikat.

Felmérjük gyermekük angol nyelvi szintjét, és javaslatot teszünk a számára legmegfelelőbb csoportra.

Feltételek és kondíciók (2020-2021)

Trimeszterek időpontjai

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi. Amennyiben szombat munkanap, az ESB-ben nincs tanítás.

Díjak

Az ESB-be újonnan csatlakozó családok egyszeri regisztrációs díjat fizetnek első gyermekük csatlakozásakor. A regisztrációs díjat legkésőbb az aláírt regisztrációs lap leadásakor kérjük befizetni.

Az éves tandíjat egyszerre is befizetheti 2020. szeptember 2-ig, amely esetben 5%-os árengedményt biztosítunk. Ha a korai tandíjbefizetés feltételeiről és részleteiről tájékozódni szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A tandíjat három részletben is fizetheti, mely esetben a díj mindig az adott trimeszter kezdete előtt vagy annak első napján esedékes. Az ESB-be újra beiratkozó családok pedig éves helyfenntartási díjat fizetnek 2020. június 2-ig, mely levonásra kerül a 2020. szeptemberében fizetendő tandíjból. Az éves helyfenntartási díj megfizetésével a jelenlegi ESB diákok lefoglalják helyüket a következő tanév számukra megfelelő csoportjában.

Éves és trimeszter díjak – 2020/2021-as iskolai tanévre

Kedvezmények

Az ESB 10% kedvezményt biztosít a harmadik, negyedik, és ötödik gyermek tandíjából. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Tandíjvisszatérítés

A trimeszter tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés. Éves tandíj visszafizetése: Abban az esetben, ha a szülő nem szeretné tovább járatni gyermekét iskolánkba, e-mailen jelezze ezt, a következő trimeszter kezdete előtt 30 nappal. Amennyiben időben megkapjuk az írásos értesítést, a következő trimeszter 50%-át és az azt követő trimeszter 100%-át visszatérítjük.

Egyéb feltételek

  • Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben az igazgatóval és a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.
  • Vis maior esetén, mint például a jelenlegi COVID19 pandémia, az ESB áttér az online oktatásra addig, amíg a normál tanítás folytatódhat.
  • A trimeszter kezdete után is lehet csatlakozni, a tandíj időarányos megfizetésével.
  • Az ESB csak a tanórák idejére vállal felelősséget a gyermekekért. Ebből következően, ha korán érkezik vagy az óra vége után késve jön, az ESB nem tud felügyeletet biztosítani gyermeke számára. Azokban a ritka esetekben, ha mégis késve érkezik, úgy gyermeke a Tárogató úton, az Apor Vilmos téren a recepciónál fogja várni Önt, ahol van portaszolgálat. Azonban szeretnénk mindenképpen kihangsúlyozni, hogy a porta dolgozói nem felelősek gyermekéért. Amennyiben késik, kérjük időben értesítse az ESB irodát.
  • Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, úgy, mint egyszerű uzsonnát és üdítőt minden gyermek számára minden kétórás tanóra alkalmával.
  • Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.
  • A külső (nyelv)vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.

Jelentkezési lap

Kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Tanév rendje

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

2021 Summer Camps Out Now!

Don't miss the application!

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!