Beiratkozás

Itt minden információt megtalál a tanfolyamok díjáról, a beiratkozás folyamatáról. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége! 

Az ESB-élmény

Az English School of Budapest nem csak egy délutáni iskola. Annál sokkal több! A gyerekek játszva tanulnak angolul, miközben egy sor gyakrorlatias témával ismerkednek, hála egyedi megközelítésünknek és tananyagunknak.

Amennyiben szeretnék gyermeküket beíratni iskolánkba, várjuk családjukat egy személyes találkozóra oktatási vezetőnkkel, melynek során:

Megismerkedhetnek iskolánkkal, annak tanulási környezetével és oktatási programjaival.

Információkat szerezhetnek az osztálytermekben alkalmazott módszertanról,tanárainkról és iskolai rendezvényeinkről.

Megmutatjuk Önöknek egyedi tanulói oldalunk és online olvasó programjaink használatát, illetve tanulói naplónkat, a logbook-ot, melyben diákjaink saját tanulmányaikat követik nyomon.

Lehetőségük van kérdéseket feltenni, és megosztani gyermekük oktatására vonatkozó céljaikat.

Felmérjük gyermekük angol nyelvi szintjét, és javaslatot teszünk a számára legmegfelelőbb csoportra.

Terms and Conditions for classes (2021-2022)

Trimeszterek időpontjai

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi. Amennyiben szombat munkanap, az ESB-ben nincs tanítás.

Díjak

Parents of new students to ESB must pay a one-time, non-refundable registration fee for the first child in the family. The registration fee is to be paid at the time ESB receives the signed and completed registration form.
The annual fee can be paid in one amount on, or before, the first school day of the year, 6 September 2021. The school fee can be paid in three parts on, or before, the first day of each trimester. The annual retention fee for existing ESB students is paid by 1 June 2021 and deducted from fees paid in September 2021. The annual retention fee is paid by current students only to guarantee their place for the following school year. Fees are provided below.Parents of new students to ESB must pay a one-time, non-refundable registration fee for the first child in the family. The registration fee is to be paid at the time ESB receives the signed and completed registration form.

Annual & trimester fees – 2021/2022 school year.

Kedvezmények

Early payment discount

This year, the annual fee can be paid in one amount and is then discounted by 5% if it is paid by 31 July 2021. For further information and conditions of the early fee payment option, please contact ESB.

Az ESB 10% kedvezményt biztosít a harmadik, negyedik, és ötödik gyermek tandíjából. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Tandíjvisszatérítés

A trimeszter tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés. Éves tandíj visszafizetése: Abban az esetben, ha a szülő nem szeretné tovább járatni gyermekét iskolánkba, e-mailen jelezze ezt, a következő trimeszter kezdete előtt 30 nappal. Amennyiben időben megkapjuk az írásos értesítést, a következő trimeszter 50%-át és az azt követő trimeszter 100%-át visszatérítjük.

Egyéb feltételek

  • Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben az igazgatóval és a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.
  • Vis maior esetén, mint például a jelenlegi COVID19 pandémia, az ESB áttér az online oktatásra addig, amíg a normál tanítás folytatódhat.
  • A trimeszter kezdete után is lehet csatlakozni, a tandíj időarányos megfizetésével.
  • Az ESB csak a tanórák idejére vállal felelősséget a gyermekekért. Ebből következően, ha korán érkezik vagy az óra vége után késve jön, az ESB nem tud felügyeletet biztosítani gyermeke számára. Azokban a ritka esetekben, ha mégis késve érkezik, úgy gyermeke a Tárogató úton, az Apor Vilmos téren a recepciónál fogja várni Önt, ahol van portaszolgálat. Azonban szeretnénk mindenképpen kihangsúlyozni, hogy a porta dolgozói nem felelősek gyermekéért. Amennyiben késik, kérjük időben értesítse az ESB irodát.
  • Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, úgy, mint egyszerű uzsonnát és üdítőt minden gyermek számára minden kétórás tanóra alkalmával.
  • Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.
  • A külső (nyelv)vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.

Jelentkezési lap

Kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Tanév rendje

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

A regisztráció a 2021/22-es kurzusainkra folyamatosan zajlik, vannak még szabad helyeink minden szinten.

Try our classes for two weeks for free now!

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!