IELTS, egyetemi és vizsgafelkészítő

életkor

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Mivel sokan érdeklődtek iránta, örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy vizsgafelkészítő kurzust indítunk tinédzsereknek és egyetemi hallgatóknak!

  • A LanguageCert Budapesttel társulva intenzív felkészítést nyújtunk B2 és C1 szintű vizsgákra. Az államilag akkreditált LanguageCert egy kommunikatív nyelvvizsga, ami garantálja a tanulók nyelvi szintjének megbízható mérését. A vizsgafelkészítő hetente kétszer, meghatározott napokon lesz 16:30-18.3:00-ig, a kurzus alatt a B2-es nyelvvizsgára készülünk.

A International English Language Testing System (IELTS) egy standardizált angol nyelvvizsga, amit az olyan tanulók számára terveztek, akik angol környezetben szeretnének tanulni, dolgozni vagy élni. Az IELTS nyelvvizsga utat nyit a nemzetközi tanulmányi és szakmai lehetőségek felé az egész világon, ahol az angol a kommunikáció nyelve. A létrehozása óta az IELTS a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgáinak egyikévé vált. Jelenleg mintegy 140 országban 1000 helyszínen évente több millió tesztet írnak a vizsgázók. Világszerte több, mint 9000 szervezet fogadja el a bizonyítványt az angol nyelvtudás bizonyítékaként. Háromféle IELTS vizsga van: Academic, General Training és Life Skills. Az ESB-nél a diákokat a teszt akadémiai változatára készítjük fel, amelyet a legtöbb főiskolában és egyetemen elfogadnak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon és Ausztráliában is.

Azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaikat nemzetközi egyetemeken szeretnék folytatni, olyan kurzust terveztünk, amely lehetővé teszi számukra, hogy ne csak sikeres IELTS vizsgát tegyenek, hanem az egyetemi felvételi vizsgákon és később az egyetemi tanulmányaik során is magasan a legjobbak között teljesítsenek.

Ez a kurzus olyan diákok számára ideális, akik külföldön fognak tanulni, vagy Magyarországon angol nyelven folyó képzésben szeretnének részt venni. Számukra alapkövetelmény, hogy legalább 6,5 vagy 7 pontot érjenek el az IELTS vizsgán.Ez a kurzus azonban nem csak egy IELTS előkészítő tanfolyam. Diákjaink többségének magabiztos beszédkészségre van szüksége az egyetemi felvételi vizsgáik során, és a felvételi vizsga után, más készségekre is szükségük lesz a hatékony tanuláshoz. Ilyenek például a jegyzetkészítési technika olvasás vagy előadás-hallgatás során, magabiztos prezentációs készségek és aktív szemináriumi részvétel. Ezekre mind szükségük lesz, hogy sikeresek legyenek a szóbeli, és az írásbeli vizsgákon.

Ezeket a szükségleteket szem előtt tartva terveztük meg ezt a nyelvi kurzust, amely ezeket a nélkülözhetetlen készségeket és képességeket fogja megtanítani a diákjainknak, hogy sikeresen vegyék az egyetemi illetve vizsgakihívásokat.

A kurzus 3 trimeszterből áll, mindegyik trimeszterben 12 hét van. A 3 * 12 héten keresztül a diákok az IELTS vizsga különböző részeire koncentrálnak, mint például a különböző esszé típusok és esszé struktúrák, a szöveg kohéziója és koherenciája, az olvasási technikák (skimming és scanning). A felkészülés során hangsúlyt fektetnek arra, hogyan kell felkészülni a sikeres vitára, megismerkednek különféle kutatási technikákkal, megtanulják a releváns információk kiválasztásának módszereit, és azt, hogy a tartalmat hogyan célszerű strukturálni. Elsajátítják a magabiztos szóbeli prezentációkhoz szükséges eszköztárat, és olyan készségekre összpontosítanak, amelyek hozzásegítik őket ahhoz, hogy az egyetemen a legsikeresebb hallgatók között legyenek.

További információért forduljon hozzánk.

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Lisa Gillespie kanadai születesű, majd miután lediplomázott az USA-ban, Londonba költözött, hogy az Angol Nemzeti Alaptantervet tanítsa. 2017 óta Lisa már az ESB csapatának tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!