Nulladik év óvodások számára

4-6

életkor

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Az óvodás csoportba járó gyermekek (4-5 év) egy játékos bevezetést kapnak az angol nyelv világába. Megszeretik a nyelvet és megszokják az angol osztálytermi környezetet. Tanulják az alapvető betűket, hangokat és mindennapi kommunikációt.

Emellett, nemrég egy teljesen új kurzust indítottunk legfiatalabb tanulóink számára (5-6 év). Ez egy különleges tanfolyam kurzusaink közt, hiszen a célja, hogy a legtöbb támogatást adjuk óvodásaink számára, hogy az általános iskolát a lehető legkönnyebben és legsikeresebben kezdhessék el.

Óvodás programunk segít az óvoda és általános iskola közti átmenetet megkönnyíteni. A gyermekek oktatását egy anyanyelvű tanárokból, különleges szükségletek tanárból és egy mozgási terapeutából álló csapat végzi, hogy nyelvi, kognitív és motoros kézségeiket is fejlesszük. Az angol nyelvbe való játékos bevezetés mellett az alapvető szókincs (színek, számok, betűk, ételek, állatok, környezet), hatékony kommunikációs technikákra, a felismerésre, észlelésre, a figyelem és gondolkodás készségeire fókuszálunk. A gyermekek megismerkednek a számokkal és az alapvető matematikai számítások fogalmával, hogy elősegítsük logikai és kritikai gondolkodásukat. Tanáraink az írás alapjaira is koncentrálnak, mint pl.: szem-kéz koordináció, helyes testtartás, ceruza megfogása és finommotoros készségek. Ezen felül a gyermekek megtanulják a szociális készségeket, például a társaikkal való együttműködést, párban, vagy csoportban végzett munkát, valamint a szabályok és normák elfogadását.

Az órák során a gyermekek egyéni igényeire összpontosítunk, hogy segítsünk megmutatni erősségeiket és fejlesszük azokat a területeket, amik szükségesek ahhoz, hogy garantáljuk az óvodából az iskolába való zökkenőmentes átállást egy kéttannyelvű osztályteremben.

Két további értékelés van a tanfolyam során. Az egyik az elején, amikor a különleges igény tanárok szabványosított tesztet használnak a gyermekek képességeinek felmérésére, a másik pedig a végén, amikor az elért javulást mérik. Mindkét teszt eredményeit megosztják és megvitatják a szülőkkel, hogy segítsenek a családoknak megérteni, mivel segíthetik tovább gyermekük fejlődését.

Ez a tanfolyam kéttannyelvű, így a gyermekek már lépéselőnyből lehetnek sikeresek egy kéttannyelvű általános iskolában.

További információkért, kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Lisa Gillespie kanadai születesű, majd miután lediplomázott az USA-ban, Londonba költözött, hogy az Angol Nemzeti Alaptantervet tanítsa. 2017 óta Lisa már az ESB csapatának tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

2021 Summer Camps Out Now!

Don't miss the application!

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!