AZ ESB online tanfolyamok

Az English School of Budapest mostantól online is kínál angol órákat hasonló szerkezettel, tantervvel és minőségben, mint amit a tantermi oktatás során már megszokhattatok tőlünk. Képzett, anyanyelvi angol tanáraink lebilincselő online órákat tartanak a különböző korú és nyelvi szintű gyermekek számára. Ezek az online órák hasonlóak a tantermi óráinkhoz, így a diákok hetente két alkalommal vesznek rész angol órákon a tanév során. Az órákat élőben tartjuk, de fel is vesszük, hogy biztosítsuk, hogy a tanulók egy óráról sem maradnak le, illetve bármelyik órát lesz lehetőségünk újra átvenni, visszanézni. Az online programot a 8 és 18 év közötti gyermekek számára tervezzük, a csoportok kislétszámúak - legfeljebb 10 diák tanul egy csoportban. A világ megváltozott a covid után, ezért programunk tovább fejleszti a gyermekek készségeit az online kommunikáció és a tanulás területén, és ezeket a készségeket jól fogják tudni alkalmazni jövőbeli életükben, akár csoportban, akár páros interakcióban, illetve személyes interakcióik során is.

Kiknek szólnak az online órák?

  • Olyan elfoglalt diákoknak, akik a napközbeni iskola után kényelmesebbnek találják az online tanulást, de továbbra is részt szeretnének venni az izgalmas osztály- és csoportmunkában
  •  Olyan családok részére, akik túl messze laknak az ESB helyszíneitől, és gyermekeik nem tudnak hétköznap részt venni a tantermi órákon
  • Olyan családoknak, akik külföldre költöztek, de mégis azt szeretnék, hogy gyermekeik tovább fejlesszék angol nyelvtudásukat.
  • Rendkívül okos és tehetséges gyerekeknek, hiszen az online platform több lehetőséget kínál a tanároknak, hogy még nagyobb kihívásokat állítsanak a gyerekek elé, így támogatva a haladóbb tanulókat.
  • Azoknak a gyerekeknek, akik inkább egyedül, saját megszokott környezetükben szeretnek tanulni. Nem mindenki szeret osztálytermi körülmények között tanulni, van olyan gyermek, aki sokkal eredményesebb a saját környezetében.

Hogyan építik ki az online hallgatók a kapcsolatokat, és hogyan érzik magukat az ESB közösség részének?

Az ESB az év során opcionális osztálytermi napokat is biztosít költségtérítés ellenében, akár hétvégén, akár az iskolai szünetek alatt, ahol gazdag és lebilincselő programokkal várjuk a diákokat, és ahol lehetőségük lesz arra is, hogy találkozzanak osztálytársaikkal és tanáraikkal. Ezen kívül minden hallgatónkat meghívjuk, hogy vegyen részt az ESB által szervezett valamennyi rendezvényünkön, többek között a családi napon is májusban. Kérjük, tájékozódjatok az éves eseményeinkről a honlapon.

Következő lépések

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha további kérdésed van, vagy egyszerűen add meg gyermeked adatait a jelentkezési űrlapunkon és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Registration for our 2023/23 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!