Haladó tanfolyamok (1-7. szint)

8-16

életkor

12

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Ezek az órák olyan 8-16 éves gyermekeknek szólnak, akik az Alapozó képzés szintjét már elsajátították.

Alapvető célunk, hogy a gyerekek angol tudását fejlesszük, de egyedülálló módszertanunk ennél sokkal többet nyújt a gyermekek számára.

Haladó programunk kereszttantárgyi megközelítéssel fejleszti a gyermekek nyelvtudását. Ez azt jelenti, hogy a nyelv elsajátítása és fejlesztése az Egyesült Királyságban tanított humán –és természettudományos témákörök oktatásába van beépítve. A tanulás gyakorlati megközelítésű és érdekes, így a gyerekek az angol nyelvtudásuk mellett kognitív és kreatív készségeiket is fejlesztik.

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Lisa Gillespie kanadai születesű, majd miután lediplomázott az USA-ban, Londonba költözött, hogy az Angol Nemzeti Alaptantervet tanítsa. 2017 óta Lisa már az ESB csapatának tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

Registration for our 2023/23 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!