Legfrissebb hírek és események

Értesülj az ESB programjairól, híreiről, eseményeiről és bejelentéseiről!

Hírek
január 15, 2019
Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson!

Tudjuk, hogy nem egyszerű. Olvasd el igazgatónk üzenetét számodra!

Hosszú évek tapasztalatával pontosan tudjuk, mivel küzdenek meg a szülők... és itt vagyunk, hogy segítsünk!

Kedves szülők! Tudom, hogy éreznek!

5 gyermek édesapjaként az én fő szerepem a családi taxisofőr volt. 5 fős lojális klientúrám erőssége sajnos nem épp a megbecsülés volt, borravalóról meg persze még csak nem is hallottak!

Bár most már mind kirepültek a fészekből, a család heti menetrendjének megtervezése egy igazi kihívás volt. Foci, vívás, néptánc és az “Apa, muszáj elmennem a…” típusú programok folytatólagos listája természetesen mind ugyanazon a délutánon. A sofőr munkája stresszes!

Az ESB-nél ismerjük ezeket a problémákat, ezért kínálunk 20 különböző időpontot hétfőtől szombatig, 2 különböző helyen, hogy a szülők a lehető legrugalmasabban választhassanak.

Helyszíneink a 2. kerületi Tárogató úton és a 12. kerületi Apor Vilmos téren úgy lettek kiválasztva, hogy maximum 10 percen belül elérhetőek legyen budai otthonukból, vagy iskolájukból. Természetesen ajánlani fogjuk, melyik a legjobb csoport a gyermekének, de a lényeg, hogy a választás lehetősége nyitott!

Andy Thompson
Igazgató

Az ESB esszenciája a lehetőségek felfedezése

Egy újabb iskolán kívüli programot nehéz beilleszteni a menetrendbe, de itt vagyunk, hogy segítsünk!

10 perc alatt elérhető

Helyszíneink a 2. és 12. kerületben úgy lettek kiválasztva, hogy ne legyenek 10 percnél messzebb a budai otthonoktól és iskoláktól.

Könnyű az időpontok megtalálása

A szülők 20 különböző időpont és osztály közül választhatnak hétfőtől szombatig, 2 helyszínen, hogy a legnagyobb rugalmasságot nyújthassuk.

Az ESB remek értéket nyújt

Valódi versenytársaink a brit magániskolák az Egyesült Királyságban. Ugyanaz az odafigyelés, az oktatás minősége, de az ár töredékéért (és persze azok az iskolák nem 10 percre vannak!)

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Registration for our 2023/23 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!