ESB Történetmondó Reggel

Hírek
január 15, 2019

Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson! Dániel különleges stílusa egyesíti a hagyományos és eredeti népmeséket a megkapó dallamokkal, amiket az afrikai balafonon játszik.

Ezúttal Dániel a "Sassouma és a szél" című interaktív zenés népmesét adta elő afrikai dallamokkal és táncokkal. Sassouma a fiatal és merész lány hátrahagyja öregedő édesapját és kis agyagból tapasztott házukat, hogy a sivatagban egy három púpú tevén megtalálja a szél forrását, ami homokot fújt a faluba és elpusztította a termést. Tevéje járásának ritmusára énekelve utazik keresztül az elviselhetetlen melegen és szélben, szükség lesz az eszére, néhány különleges eszközre és egy kis varázslatra, hogy végül megmentse faluját. A mese végén a gyereket a Dromedár táncot is megtanulták, amivel Sassouma dalait kísérhették.

Hírek
január 15, 2019
Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson!

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
január 15, 2019
Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson!

Elsőosztályú alapok az elsőosztályú képzéshez

Jelentkezz az ESB-be és használd anyagainkat!

Saját könyvtár

Tanulóink minden szükséges anyagot megtalálnak ahhoz, hogy meglevő tudásukat tovább mélyítsék.

Online olvasóprogram

Olyan olvasóprogramot használunk, ami tökéletesen ötvözi az online olvasást a nyomtatott könyvekkel és felmérési eszközökkel.

Iskolán kívüli programok

Az év során számos programot szervezünk, hogy tanulóink megtapasztalhassák egy tipikus brit iskola mindennapi életét.

Registration for our 2023/23 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!