Beiratkozás

Here you’ll find everything about the fees, terms and process of application alongside with the application form. Please call us to inquire about scheduling and the current class timetable.

English School of Budapest is not just an afternoon language school. It’s so much more! Children will learn English in a fun way while also getting educated on a range of practical topics thanks to our unique approach and curriculum.

Amennyiben szeretnétek gyermeketeket beiratni iskolánkba, várjuk családotokat egy személyes találkozóra oktatási vezetőnkkel, melynek során

Admission, English School of Budapest

Megismerkedhettek iskolánkkal, annak tanulási környezetével és oktatási programjaival.

Admission, English School of Budapest

Információkat szerezhettek az osztálytermekben alkalmazott módszertanról,tanárainkról és iskolai rendezvényeinkről.

Admission, English School of Budapest

The opportunity to ask any questions and to share your aims for your child’s education.

Admission, English School of Budapest

An assessment of your child’s current level in English and a recommendation of which class is best for your child.

Általános feltételek és kondíciók (2023-2024)

Szemeszter időpontok 2023-2024

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, az iskolai szünetek és a nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi. Amennyiben szombat munkanap, az ESB-ben nincs tanítás.

Díjak

Az ESB-be újonnan csatlakozó családok egyszeri regisztrációs díjat fizetnek első gyermekük csatlakozásakor. A regisztrációs díjat legkésőbb az aláírt regisztrációs lap leadásakor kérjük befizetni.
Az éves tandíjat egyszerre is be lehet fizetni 2023. szeptember 4-ig, vagy a tandíj két részletben is fizethető, mely esetben a díj mindig az adott félév kezdete előtt vagy annak első napján esedékes. Az ESB-be újra beiratkozó családok pedig éves helyfenntartási díjat fizetnek 2023. május 31-ig, mely levonásra kerül a 2023. szeptemberében fizetendő tandíjból. Az éves helyfenntartási díj megfizetésével a jelenlegi ESB diákok lefoglalják helyüket a következő tanév számukra megfelelő csoportjában.

Annual & semester fees – 2023/2024 school year.

A tandíjak készpénzben vagy banki átutalással fizethetőek egy összegben, vagy szemeszterenként.

Kedvezmények

Az ESB 10% kedvezményt biztosít a harmadik, negyedik, és ötödik gyermek tandíjából. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Tandíjvisszatérítés

A szemeszter tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés. Éves tandíj visszafizetése: Abban az esetben, ha a szülő nem szeretné tovább járatni gyermekét iskolánkba, e-mailen jelezze ezt, a következő szemeszter kezdete előtt 30 nappal. Amennyiben időben megkapjuk az írásos értesítést, a következő szemeszter 50%-át visszatérítjük.

Egyéb feltételek

  1. 1. Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben az igazgatóval és a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.
  2. Vis maior esetén, mint például pandémia, az ESB áttér az online oktatásra addig, amíg a normál tanítás folytatódhat.
  3. A félév kezdete után is lehet csatlakozni, a tandíj időarányos megfizetésével.
  4. ESB is responsible for students during the lesson duration only. If you drop your children at one of our schools before the lesson starts, we cannot provide supervision. Equally, if children are not picked up when the lesson ends, ESB staff are unable to provide supervision. In the rare event you are late to collect your child, s/he may wait in the reception area at Tarogató út, or Apor Vilmos tér where there is a receptionist on duty. It must be emphasized, however, that the receptionists cannot be held responsible for your children after class. In the event that you know in advance that you will be late, please let the ESB office know.
  5. Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, valamint egy egyszerű uzsonnát minden gyermek számára.
  6. Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.
  7. A külső (nyelv)vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.

Jelentkezési lap

Kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Tanév rendje

Admission, English School of Budapest

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Registration for our 2023-24 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!