Beiratkozás

Itt mindent megtalálsz az aktuális díjainkról, a feltételekről, a jelentkezési folyamatról beleértve a jelentkezési lapot is. Az órarendet az ingyenes szintfelmérő után tudjuk egyeztetni, miután rengeteg különböző szintű óránk van, különböző időpontokban, különböző helyszíneken.

Az English School of Budapest nemcsak egy délutáni nyelviskola, hanem annál sokkal több. A gyerekek szórakoztató módon tanulnak angolul, miközben számos gyakorlati témáról is tanulnak egyedi megközelítésünknek és tananyagunknak köszönhetően.

Amennyiben szeretnétek gyermeketeket beiratni iskolánkba, várjuk családotokat egy személyes találkozóra oktatási vezetőnkkel, melynek során

Admission, English School of Budapest

Megismerkedhettek iskolánkkal, annak tanulási környezetével és oktatási programjaival.

Admission, English School of Budapest

Információkat szerezhettek az osztálytermekben alkalmazott módszertanról,tanárainkról és iskolai rendezvényeinkről.

Admission, English School of Budapest

Lehetőség van arra, hogy kérdéseket tegyetek fel, és megosszátok gyermeketek oktatásával kapcsolatos céljaitokat.

Admission, English School of Budapest

Felmérjük gyermeked jelenlegi angol nyelvtudását, és javaslatot teszünk arra, hogy melyik csoport lenne a legmegfelelőbb számára.

Általános feltételek és kondíciók (2023-2024)

Szemeszter időpontok 2023-2024

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, az iskolai szünetek és a nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi. Amennyiben szombat munkanap, az ESB-ben nincs tanítás.

Díjak

Az ESB-be újonnan csatlakozó családok egyszeri regisztrációs díjat fizetnek első gyermekük csatlakozásakor. A regisztrációs díjat legkésőbb az aláírt regisztrációs lap leadásakor kérjük befizetni.
Az éves tandíjat egyszerre is be lehet fizetni 2023. szeptember 4-ig, vagy a tandíj két részletben is fizethető, mely esetben a díj mindig az adott félév kezdete előtt vagy annak első napján esedékes. Az ESB-be újra beiratkozó családok pedig éves helyfenntartási díjat fizetnek 2023. május 31-ig, mely levonásra kerül a 2023. szeptemberében fizetendő tandíjból. Az éves helyfenntartási díj megfizetésével a jelenlegi ESB diákok lefoglalják helyüket a következő tanév számukra megfelelő csoportjában.

Éves & féléves díjak – 2023/2024

A tandíjak készpénzben vagy banki átutalással fizethetőek egy összegben, vagy szemeszterenként. Az árak forintban értendőek.

Kedvezmények

Az ESB 10% kedvezményt biztosít a harmadik, negyedik, és ötödik gyermek tandíjából. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Tandíjvisszatérítés

A szemeszter tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés. Éves tandíj visszafizetése: Abban az esetben, ha a szülő nem szeretné tovább járatni gyermekét iskolánkba, e-mailen jelezze ezt, a következő szemeszter kezdete előtt 30 nappal. Amennyiben időben megkapjuk az írásos értesítést, a következő szemeszter 50%-át visszatérítjük.

Egyéb feltételek

  1. 1. Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben az igazgatóval és a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.
  2. Vis maior esetén, mint például pandémia, az ESB áttér az online oktatásra addig, amíg a normál tanítás folytatódhat.
  3. A félév kezdete után is lehet csatlakozni, a tandíj időarányos megfizetésével.
  4. Az ESB csak az óra időtartama alatt felelős a tanulókért. Az óra kezdete előtt felügyeletet nem tudunk biztosítani. Hasonlóképpen, ha a gyermekedért nem érsz oda az óra végéig, az ESB munkatársai nem tudnak felügyeletet biztosítani. Azon ritka esetekben, amikor késel, a Tárogató úti, vagy az Apor Vilmos téri fogadótéren várakozhat, ahol recepciós ügyelet van. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy a recepciósok nem tehetők felelőssé a gyerekekért az óra előtt/után.
  5. Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, valamint egy egyszerű uzsonnát minden gyermek számára.
  6. Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.
  7. A külső (nyelv)vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.

Jelentkezési lap

Kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Tanév rendje

Admission, English School of Budapest

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

A 2024-es nyári táborokra a jelentkezés megnyílt

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!