Beiratkozás

Itt minden információt megtalál a tanfolyamok díjáról, a beiratkozás folyamatáról. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége! 

Az English School of Budapest nem csak egy délutáni iskola. Annál sokkal több! A gyerekek játszva tanulnak angolul, miközben egy sor gyakrorlatias témával ismerkednek, hála egyedi megközelítésünknek és tananyagunknak.

Amennyiben szeretnék gyermeküket beíratni iskolánkba, várjuk családjukat egy személyes találkozóra oktatási vezetőnkkel, melynek során:

Megismerkedhetnek iskolánkkal, annak tanulási környezetével és oktatási programjaival.

Információkat szerezhetnek az osztálytermekben alkalmazott módszertanról,tanárainkról és iskolai rendezvényeinkről.

Lehetőségük van kérdéseket feltenni, és megosztani gyermekük oktatására vonatkozó céljaikat.

Felmérjük gyermekük angol nyelvi szintjét, és javaslatot teszünk a számára legmegfelelőbb csoportra.

Általános Szerződési Feltételek (2022-2023)

Szemeszter időpontok 2022-2023

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, az iskolai szünetek és a nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi. Amennyiben szombat munkanap, az ESB-ben nincs tanítás.

Díjak

Az ESB-be újonnan csatlakozó családok egyszeri regisztrációs díjat fizetnek első gyermekük csatlakozásakor. A regisztrációs díjat legkésőbb az aláírt regisztrációs lap leadásakor kérjük befizetni.
Az éves tandíjat egyszerre is be lehet fizetni 2022. szeptember 5-ig, vagy a tandíj két részletben is fizethető, mely esetben a díj mindig az adott félév kezdete előtt vagy annak első napján esedékes. Az ESB-be újra beiratkozó családok pedig éves helyfenntartási díjat fizetnek 2022. május 31-ig, mely levonásra kerül a 2022. szeptemberében fizetendő tandíjból. Az éves helyfenntartási díj megfizetésével a jelenlegi ESB diákok lefoglalják helyüket a következő tanév számukra megfelelő csoportjában.

Díjak a 2022-2023-as tanévben

A tandíjak készpénzben vagy banki átutalással fizethetőek egy összegben, vagy szemeszterenként.

Kedvezmények

Az ESB 10% kedvezményt biztosít a harmadik, negyedik, és ötödik gyermek tandíjából. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Tandíjvisszatérítés

A szemeszter tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés. Éves tandíj visszafizetése: Abban az esetben, ha a szülő nem szeretné tovább járatni gyermekét iskolánkba, e-mailen jelezze ezt, a következő szemeszter kezdete előtt 30 nappal. Amennyiben időben megkapjuk az írásos értesítést, a következő szemeszter 50%-át visszatérítjük.

Egyéb feltételek

  1. Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben az igazgatóval és a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.

  2.  Vis maior esetén, mint például pandémia, az ESB áttér az online oktatásra addig, amíg a normál tanítás folytatódhat.

  3.  A félév kezdete után is lehet csatlakozni, a tandíj időarányos megfizetésével.

  4. Az ESB csak a tanórák idejére vállal felelősséget a gyermekekért. Ebből következően, ha korán érkezik vagy az óra vége után a szülő késve jön, az ESB nem tud felügyeletet biztosítani gyermeke számára. Azokban a ritka esetekben, ha mégis késve érkezik, úgy gyermeke a Tárogató úton, az Apor Vilmos téren a recepciónál fogja várni Önt, ahol van portaszolgálat. Azonban szeretnénk mindenképpen kihangsúlyozni, hogy a porta dolgozói nem felelősek gyermekéért. Amennyiben késik, kérjük időben értesítse az ESB irodát.

  5.  Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, valamint egy egyszerű uzsonnát minden gyermek számára.

  6. Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.

  7. A külső (nyelv)vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.

Jelentkezési lap

Kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Tanév rendje

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Registration for our 2023/23 courses has started

Please contact us about registering for classes in September

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!