Jelenlegi tanfolyamok és programok

Tudj meg többet a tanfolyamokról, osztálylétszámokról és az időpontokról!

Az óvodás csoportba járó gyermekek (4-5 év) egy játékos bevezetést kapnak az angol nyelv világába. Megszeretik a nyelvet és megszokják az angol osztálytermi környezetet. Tanulják az alapvető betűket, hangokat és mindennapi kommunikációt.
English School of Budapest now offers English classes online with a similar structure, curriculum and attainment standards to that taught in our onsite classes.

Gyakran feltett kérdések

A tanárok hetente két házi feladatot adnak, általában egy olvasmányt és egy feladatlapot, hogy a tanulók otthon is gyakorolhassák a tanultakat.

Igen, amennyiben az angol nyelvtudásuk azonos szintű.

Abszolút! Kutatások szerint lehetséges egyszerre több nyelvi készség elsajátítása. A világ lakosságának 60%-a nő fel úgy, hogy kettő vagy több nyelven beszél.

Nem. Az ESB egy mini brit iskola, amely a brit tantervhez hasonló tantervet fejlesztett ki és nyugati módszerekkel tanít.

14 éves korában. Az ESB nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamot tart. Javasoljuk, hogy ezt az osztályt abban az évben vegyék fel, amikor a vizsgára kerül sor.

Célunk, hogy az osztályban maximum 12 gyermek legyen. Amennyiben az osztálylétszám nagyobb, mint 12 fő, asszisztens segíti a munkát.

Közösségünk számunkra nagyon fontos. Úgy gondoljuk, hogy a szülőkkel való kommunikáció kulcsfontosságú egy erős, proaktív iskolai közösség kialakításában. Az ESB-nél a CLASS DOJO nevű telefonos applikációt használjuk hatékony kommunikációs eszközként.

Az első felmérés díjmentes.

A tanárok nem kötelesek órai anyagot biztosítani a hiányzó diákok számára, kivéve, ha a diák betegség miatt maradt távol.

Nem. Minden tanárunk anyanyelvi angolt beszéli.

Igen. Az ESB-nél folyamatos a felvétel, ezért iskolánkhoz az év bármely szakaszában lehet csatlakozni.

Nem, nem fogadunk el havi fizetéseket. Két lehetőség van: félévente vagy évente.

Nem. Tantervünk mérhető eredményeket állít fel célul, ezért fontos, hogy gyermeked hetente több, mint 4 órát gyakorolja a nyelvet. Ezért, hogy a tanév végére előrelépjen a következő szintre, elengedhetetlen, hogy hetente kétszer járjon angol óráinkra.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

A 2024-es nyári táborokra a jelentkezés megnyílt

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!