AZ ESB online tanfolyamok

életkor

osztálylétszám

beiratkozási határidő

English School of Budapest now offers English classes online with a similar structure, curriculum and attainment standards to that taught in our onsite classes. We have trained ative speaking English teachers who are dedicated and deliver engaging lessons online for children of different ages and abilities. These online classes are similar to our onsite classes so that students attend two classes per week throughout the school year. Classes are taught live and are recorded so that students will not miss any lessons and will always have the opportunity to review what was taught. We offer this programme for children between the ages of 8 and 18. Classes are small in size – no more than 10 students per class. The world has changed post covid and our program further develops children’s skills to communicate, lead and learn online for their future lives, in groups, or bilaterally to blend with their in person interactions.

Kiknek szólnak az online órák?

  • Olyan elfoglalt diákoknak, akik a napközbeni iskola után kényelmesebbnek találják az online tanulást, de továbbra is részt szeretnének venni az izgalmas osztály- és csoportmunkában
  • Olyan családok részére, akik túl messze laknak az ESB helyszíneitől, és gyermekeik nem tudnak hétköznap részt venni a tantermi órákon
  • Olyan családoknak, akik külföldre költöztek, de mégis azt szeretnék, hogy gyermekeik tovább fejlesszék angol nyelvtudásukat.
  • Rendkívül okos és tehetséges gyerekeknek, hiszen az online platform több lehetőséget kínál a tanároknak, hogy még nagyobb kihívásokat állítsanak a gyerekek elé, így támogatva a haladóbb tanulókat.
  • Azoknak a gyerekeknek, akik inkább egyedül, saját megszokott környezetükben szeretnek tanulni. Nem mindenki szeret osztálytermi körülmények között tanulni, van olyan gyermek, aki sokkal eredményesebb a saját környezetében.

Hogyan építik ki az online hallgatók a kapcsolatokat, és hogyan érzik magukat az ESB közösség részének?

Az ESB az év során opcionális osztálytermi napokat is biztosít költségtérítés ellenében, akár hétvégén, akár az iskolai szünetek alatt, ahol gazdag és lebilincselő programokkal várjuk a diákokat, és ahol lehetőségük lesz arra is, hogy találkozzanak osztálytársaikkal és tanáraikkal. Ezen kívül minden hallgatónkat meghívjuk, hogy vegyen részt az ESB által szervezett valamennyi rendezvényünkön, többek között a családi napon is májusban. Kérjük, tájékozódjatok az éves eseményeinkről a honlapon.

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Daniel Russell amerikai születésű, tanári mesterképzésben részesült, és több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Egyesült Államokban, mind külföldön közép- és alapfokú szinten. Dan 2017 óta az ESB csapat tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

Now registration is open for 2024-25 school year

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!