Haladó tanfolyamok (1-7. szint)

8-16

életkor

12

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Ezek az órák olyan 8-16 éves gyermekeknek szólnak, akik az Alapozó képzés szintjét már elsajátították.

Alapvető célunk, hogy a gyerekek angol tudását fejlesszük, de egyedülálló módszertanunk ennél sokkal többet nyújt a gyermekek számára.

Haladó programunk kereszttantárgyi megközelítéssel fejleszti a gyermekek nyelvtudását. Ez azt jelenti, hogy a nyelv elsajátítása és fejlesztése az Egyesült Királyságban tanított humán –és természettudományos témákörök oktatásába van beépítve. A tanulás gyakorlati megközelítésű és érdekes, így a gyerekek az angol nyelvtudásuk mellett kognitív és kreatív készségeiket is fejlesztik.

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Daniel Russell amerikai születésű, tanári mesterképzésben részesült, és több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Egyesült Államokban, mind külföldön közép- és alapfokú szinten. Dan 2017 óta az ESB csapat tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

A 2024-es nyári táborokra a jelentkezés megnyílt

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!