Alapozó tanfolyamok (1-2. szint) 6-12 éves korú, fiatal kezdők számára

6-12

életkor

12

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Az alapozó képzés olyan gyerekeknek szól, akik még egyáltalán nem tanultak angolul, (1. szint) vagy csak minimálisan találkoztak a nyelvvel (2. szint).

A program célja, hogy a gyerekek képesek legyenek különféle témákról beszélgetni (például a családjukról, környezetükről, szokásaikról, dolgokról, amiket szeretnek, vagy éppen nem szeretnek). Ezt tanáraink érdekes témakörökön és feladatokon keresztül érik el, melynek része az angol fonémák és grafémák gyakorlati elsajátítása, a mondatszerkesztés (szóban és írásban), illetve alapszintű nyelvtan is. A kurzus egy szilárd alapot nyújt azon tanulóinknak, akik folytatják tanulmányaikat Haladó programunkban.

Gyorsított Alapozó tanfolyam 9-12 éves, idősebb kezdők számára

Ezt a tanfolyamot azon gyermekek számára terveztük, akik az angol nyelvvel csak korlátozott mértékben találkoztak.

A kurzus célja lehetővé tenni a gyermekek számára, hogy kipótolják a tudásukban található hézagokat, illetve, hogy képesek legyenek különféle témákról beszélgetni (például a családjukról, környezetükről, szokásaikról, dolgokról, amiket szeretnek, vagy éppen nem szeretnek). Ezt tanáraink érdekes témakörökön és feladatokon keresztül érik el, melynek része az angol fonémák és grafémák gyakorlati elsajátítása, a mondatszerkesztés (szóban és írásban), illetve alapszintű nyelvtan is. A kurzus egy szilárd alapot nyújt azon tanulóinknak, akik folytatják tanulmányaikat Haladó programunkban.

 

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Daniel Russell amerikai születésű, tanári mesterképzésben részesült, és több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Egyesült Államokban, mind külföldön közép- és alapfokú szinten. Dan 2017 óta az ESB csapat tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

A 2024-es nyári táborokra a jelentkezés megnyílt

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!