IELTS, egyetemi és vizsgafelkészítő

életkor

osztálylétszám

beiratkozási határidő

Mivel sokan érdeklődtek iránta, örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy vizsgafelkészítő kurzust indítunk tinédzsereknek és egyetemi hallgatóknak!

A International English Language Testing System (IELTS) egy standardizált angol nyelvvizsga, amit az olyan tanulók számára terveztek, akik angol környezetben szeretnének tanulni, dolgozni vagy élni. Az IELTS nyelvvizsga utat nyit a nemzetközi tanulmányi és szakmai lehetőségek felé az egész világon, ahol az angol a kommunikáció nyelve. A létrehozása óta az IELTS a világ legnépszerűbb angol nyelvvizsgáinak egyikévé vált. Jelenleg mintegy 140 országban 1000 helyszínen évente több millió tesztet írnak a vizsgázók. Világszerte több, mint 9000 szervezet fogadja el a bizonyítványt az angol nyelvtudás bizonyítékaként. Háromféle IELTS vizsga van: Academic, General Training és Life Skills. Az ESB-nél a diákokat a teszt akadémiai változatára készítjük fel, amelyet a legtöbb főiskolában és egyetemen elfogadnak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon és Ausztráliában is.

Azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaikat nemzetközi egyetemeken szeretnék folytatni, olyan kurzust terveztünk, amely lehetővé teszi számukra, hogy ne csak sikeres IELTS vizsgát tegyenek, hanem az egyetemi felvételi vizsgákon és később az egyetemi tanulmányaik során is magasan a legjobbak között teljesítsenek.

This course is designed for students who wish  to study either abroad or on a degree course taught in English. For them it is indispensable to achieve a minimum level of 6.5 or 7 in the az IELTS vizsgán..  However, this course is not only an IELTS preparation course. Most of our students will also need well-developed and confident speaking skills during their a hatékony tanuláshoz. Ilyenek például a jegyzetkészítési technika olvasás vagy előadás-hallgatás során, magabiztos prezentációs készségek és aktív szemináriumi részvétel. at universityEzekre mind szükségük lesz, hogy sikeresek legyenek a szóbeli, és az írásbeli vizsgákon.

Ezeket a szükségleteket szem előtt tartva terveztük meg ezt a nyelvi kurzust, amely ezeket a nélkülözhetetlen készségeket és képességeket fogja megtanítani a diákjainknak, hogy sikeresen vegyék az egyetemi illetve vizsgakihívásokat.

The course consists of 3 trimesters with 12 weeks in each trimester. During the 3*12 weeks students will concentrate on different components of the IELTS exam, such as different essay types and essay structures, text cohesion and coherence, reading techniques (skimming and scanning). They will also learn several techniques of confident oral presentations (the importance of visuals, and body language and eye contact)  and focus on skills that are required for being among the most successful students at university, such as how to prepare for a debate, research techniques, selecting relevant information and structuring the content.

További információért forduljon hozzánk.

 

Küldetésünk, hogy megtanítsuk a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni, miközben világunk csodáival is megismerkednek.

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Bemutatkozik Oktatási Igazgatónk

Daniel Russell amerikai születésű, tanári mesterképzésben részesült, és több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Egyesült Államokban, mind külföldön közép- és alapfokú szinten. Dan 2017 óta az ESB csapat tagja!

Szenvedélyem a kisiskolás korcsoport oktatása és valóban hiszem, hogy minden gyermek egyedi, aki megérdemli a lehetőséget, hogy tanuljon és felfedezze mindazt, amit széles e világ nyújt!

A 2024-es nyári táborokra a jelentkezés megnyílt

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!