ESB Történetmondó Reggel

Hírek
január 15, 2019

Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson! Dániel különleges stílusa egyesíti a hagyományos és eredeti népmeséket a megkapó dallamokkal, amiket az afrikai balafonon játszik.

Ezúttal Dániel a "Sassouma és a szél" című interaktív zenés népmesét adta elő afrikai dallamokkal és táncokkal. Sassouma a fiatal és merész lány hátrahagyja öregedő édesapját és kis agyagból tapasztott házukat, hogy a sivatagban egy három púpú tevén megtalálja a szél forrását, ami homokot fújt a faluba és elpusztította a termést. Tevéje járásának ritmusára énekelve utazik keresztül az elviselhetetlen melegen és szélben, szükség lesz az eszére, néhány különleges eszközre és egy kis varázslatra, hogy végül megmentse faluját. A mese végén a gyereket a Dromedár táncot is megtanulták, amivel Sassouma dalait kísérhették.

Hírek
január 15, 2019
Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson!

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
január 15, 2019
Az ismert szerző és előadó, Mesél Dániel csatlakozott hozzánk a Tárogató utcában, hogy történeteivel és verseivel szórakoztasson!

Elsőosztályú alapok az elsőosztályú képzéshez

Jelentkezz az ESB-be és használd anyagainkat!

Saját könyvtár

Tanulóink minden szükséges anyagot megtalálnak ahhoz, hogy meglevő tudásukat tovább mélyítsék.

Online olvasóprogram

Olyan olvasóprogramot használunk, ami tökéletesen ötvözi az online olvasást a nyomtatott könyvekkel és felmérési eszközökkel.

Iskolán kívüli programok

Az év során számos programot szervezünk, hogy tanulóink megtapasztalhassák egy tipikus brit iskola mindennapi életét.

2021 Summer Camps Out Now!

Don't miss the application!

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Ne maradj le a hírekről!